пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Семінар Стрижавська СЗШ І-ІІІ ст.

25 квітня 2018 року на базі Стрижавської СЗШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар з теми "Екскурсійний туризм та краєзнавство в шкільній географічній освіті" для вчителів географії та природознавства Вінницького району.
У заході взяли участь: Уманська Тетяна Василівна, завідувач лабораторії географії та природознавства КВНЗ "Вінницька академія неперепвної освіти", Столяренко Василь Олександрович, методист Вінницького районного МЦЗО.
У ході семінару учасники обговорили нагальні питання, що турбують вчителів. Уманська Т.В. та Столяренко В.О. у своїх виступах звернули увагу на проведення ДПА та ЗНО, програму та вибір підручників для 10 класу, на вимірювання компетентностей учнів під час навчання.  Також Столяренко В.О. презентував проек методичного посібника творчої групи вчителів  ВІнницького району. Вчителі з цікавістю ознайомились з матеріалами посібника. Під час круглого столу презентувальсь наявні та прогнозовані геотуристичні об'єкти Вінницького району
Практична части на заняття пройшла у зеленому класі Михайлівського лісництва, під час якого Комарницька Г.І., вчитель географії Стрижавського ЗОШ І-ІІІ ст., познайомила вчителів з природним та антропогенним ландшафтом "Буго-Деснянського природного заповідника", а Пилявець О.В., вчитель географії Стрижавського ЗОШ І-ІІІ ст., показала розчищення русла річки Десенки.  
Учасники семінару з цікавістю відвідали історимо-меморіальний комплекс пам'яті жертв фашизму "Ставка Гітлера "Вервольф"". На семінарі панувалі тепла та дружня атмосфера, педагоги з радістю обмінювальсь досвідо , планували завдання на майбутнє.


Фото можна переглянути за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар